torsdag 13 augusti 2009

Här bor vi del 3 - lägenheten

Välkommen hem till oss.
Vi har världens största hall. Den är ca 18 kvm, vad man nu ska med det till. Med vi har lyckats utnyttja den till förvaring i alla fall och Vera brukar springa där och köra dockvagnar och moped fram och tillbaka.


Här sitter vi och äter, och gör en massa andra saker... det är ganska sällan så här städat.

Köket är stort och bra, lagom med skåp för oss, tyvärr har vi ingen köksfläkt. Det har vi inte lyckats ha någonstans där vi har bott tidigare heller... det är väl inte menat att vi ska ha det helt enkelt.En annan nackdel är att det är en liten glipa mellan spis och bänk, som är för liten för att kunna komma åt med dammsugaren men tillräckligt stor för att en massa skit skall kunna samlas där...

Veras rum. Med en snygg utdragssäng som vi köpte begagnad för 200 spänn och som jag efter 5 lager färg fick riktigt snygg...

Målade även ett par lådor till. Veras rum är finast i hela lägenheten nästan...
Tavlorna på hennes vägg är målade av Janis kusins fru, hon är otroligt duktig kolla in hennes hemsida: http://www.sokerimuikku.com/ hon heter Sanna.

Badrummet kan man väl inte säga så mycket om, skönt att ha egen tvättmaskin. Märkligt att väggarna är gjorda av metall...


Vardagsrummet är stort, och vi har en "soffdel" och ett "bibliotek".

Soffdelen rymmer även min motionscykel som används flitigt framför teven...
Har äntligen börjat få upp lite saker på väggarna, och nya kuddfodral! Tack vare Sara som hjälpte mig att sy, vilket jag annars är värdelös på, och billiga tyger på IKEA.

Sovrummet var så här tråkigt precis när vi flyttat in...

Nu ser det ut så här...
Dubbelsängen finns inte med på bild, den skall få ben först och ett tyg på väggen över som matchar det snygga lapptäckesöverkast som jag köpte på loppis för 75kr!

Jaha, det var det. Parkeringsplatsen är kanske inte så intressant och den inglasade balkongen är för stökig för att ta kort på. Men känn er välkomna att hälsa på när som helst.

1 kommentar:

  1. Tack för den guidade turen! Snart står vi och knackar på dörren:)

    SvaraRadera